Meet The Team

Charlotte Luckx

Masterstudent sportkinesitherapie KU Leuven

Sportmasseuse

Ergonomisch adviseur Sit&Sleep Leuven

Stabilisatie- en krachttraining Volley Haasrode Leuven

-

Charlotte is een laatstejaars masterstudente in musculoskeletale therapie optie sportkinesitherapie. Ze heeft 10 jaar atletiek gedaan en is als subtopper van België actief geweest op de middellange en lange afstand (1500m-steeple-veldlopen). In de jeugdcategorieën focuste ze zich daarnaast ook op de werpnummers. 

Op woensdagavond en op matchen begeleidt ze samen met de Sportpraktijk de damesploeg van VHL. ​In het weekend kan je haar bovendien vinden in de ergonomische winkel Sit & Sleep in Leuven. Daar werkt ze samen met andere kinesisten en ergonomen aan een gezonde werk-, zit- en slaaphouding. 

Laurens Dupulthys

Masterstudent burgerlijk ingenieur KU Leuven

 

 


 

-

Laurens studeert momenteel voor bouwtechnisch burgerlijk ingenieur. Daarnaast heeft hij 5 jaar gevoetbald om daarna over te schakelen naar atletiek. Hij focuste zich op de halve fond (800m-1500m).

Merthijn Roggeveen

Masterstudent bewegings- en sportwetenschappen KU Leuven

Ergonomisch adviseur Sit&Sleep

 


 

-

Geboren in Rotterdam, opgegroeid in Tilburg, volwassen geworden in Leuven. Merthijn heeft door de jaren heen van verschillende sportdisciplines geproefd. Judo als kleine jongen, veldhockey als tiener en atletiek als jong volwassene. Nu is hij vooral bezig met fitness en zijn studie; afstudeerrichting prestatie en actieve levensstijl coaching.

CONTACT

Tel.: +32483/046767

3000 Leuven

Vlaams-Brabant, België

grinta@outlook.be

Ondernemingsnummer : BE0713987603

  • Facebook
  • Instagram