GRINTA is het Italiaanse woord voor doorzetting, volharding. Je hoort het Sporza-journalist Michel Wuyts wel vaker zeggen over wielrenners:

“Wat een grinta op het aangezicht!”

 

GRINTA wil er dan ook voor zorgen dat iedere (top)sporter, van elk niveau, de optimale omstandigheden heeft om zijn/haar grinta naar boven te halen. Hierbij biedt het een omkadering aan op verschillende gebieden: sportmassage, taping en small group training afhankelijk van jouw doelstelling (op het werk, voorbereiding op skiseizoen, algemene fitheid … ). Daarnaast organiseren we congressen en avondseminaries om de gehele omkadering van een (top)sporter te versterken aan de hand van wetenschappelijk onderbouwde kennis.

 

Fuel your performance met GRINTA!

 

Wat betekent 'GRINTA'?

 

Meet The Team

Charlotte Luckx

Zaakvoerder GRINTA

Sportkinesitherapeut Sportmedisch Adviescentrum (SMAC)

Stabilisatie- en krachttraining VHL

Ergonomisch adviseur Sit&Sleep

Sportmasseuse

-

Charlotte is een sportkinesitherapeute in het Sportmedisch Adviescentrum in Heverlee. Ze heeft 10 jaar atletiek gedaan en is als subtopper van België actief geweest op de middellange en lange afstand. In de jeugdcategorieën focuste ze zich daarnaast ook op de werpnummers. 

Met GRINTA Sportmassage werkt Charlotte samen met verschillende Europese en Olympische atleten en werd ze al op verschillende internationale evenementen gevraagd zoals de European Open Tennis. Daarnaast begeleidt ze samen met de Sportpraktijk Dames A van VHL (Liga B).

Zij is verantwoordelijk voor GRINTA Sportmassage, Taping, Bodyfit, Fit@Work, Bootcamp en Events.

Laurens Dupulthys

Masterstudent burgerlijk ingenieur KU Leuven

 


 

-

Laurens studeert momenteel voor bouwtechnisch burgerlijk ingenieur. Daarnaast heeft hij 5 jaar gevoetbald om daarna over te schakelen naar atletiek. Hij focuste zich op de halve fond (800m-1500m).

Samen met Charlotte organiseerde hij het eerste congres van GRINTA Events nl. 'The Female Athlete'. 

Hij is actief in GRINTA Events en Bodyfit. 

CONTACT

Tel.: +32483/046767

3000 Leuven

Vlaams-Brabant, België

grinta@outlook.be

Ondernemingsnummer : BE0713987603

  • Facebook
  • Instagram