top of page

Over GRINTA

GRINTA is gelegen in hartje Leuven, de habitat van de student of ook wel het epicentrum van de topsportatleet. GRINTA biedt een holistisch concept aan waar jij als sporter centraal staat. GRINTA is sportkinesitherapie, sportmassage, taping, cupping en dry needling met de nodige osteopathische technieken en insteken. Indien verdere doorverwijzing noodzakelijk is, staat GRINTA in nauw contact met specialisten van UZ Leuven en het Sport Medisch Advies Centrum (SMAC).

Hallo

Ik ben Loes,

geboren en getogen in Leuven en sinds 2021 zaakvoerder van GRINTA waar ik met sportkinesitherapie, sportmassage en osteopathische technieken de recreatieve sporter en de elite en olympisch atleet begeleid, o.a. als hoofdkinesist bij OHLeuven Women Super League, Team Belgium Lifesaving, Vlaamse Atletiekliga (VAL) en volleybal Asterix Avo.

Al van kleins af aan ben ik gepassioneerd door sport en speelde ik in verschillende sporten op competitief niveau, o.a. basketbal bij de eerste ploeg van Leuven.

Ik prijs mezelf gelukkig dat ik met sporters van verschillende niveaus en disciplines kan werken.

 

Met GRINTA bied ik een behandel- en denkkader aan, zeer hands-on gericht. On-table therapy, met een focus op myofasciale manuele release, waar sporters ook terecht kunnen voor screening, medische check-ups en return-to-sport blessure revalidatie.

 

Dit allemaal op een unieke plek in centrum Leuven, The Cube. 

 

The home of athletes.
The home of champions.

Look forward to meet you on table.

Tot in de GRINTA Cube!

  • Instagram
  • Facebook
IMG_3988_edited.jpg

In topsport telt elk detail en bij Grinta ervaar je deze mindset in alles.

- Hanne Claes, Belgian Cheetah

IMG_0260.jpg

Hanne Claes

Belgian Cheetah

"Loes is mijn vaste kinesist en ze kan werkelijk alles. Naast de wekelijkse sportmassage kan ik bij haar terecht voor manuele therapie, blessurepreventie, dry needling, cupping en sport-specifieke (revalidatie) oefeningen.

 

Loes is mijn vertrouwenspersoon, luisterend oor en gaat mee opzoek naar oplossingen. 
De communicatie tussen Loes, mijn sportarts, coach en podoloog verloopt altijd heel vlot waardoor iedereen direct op dezelfde lijn zit. In topsport telt elk detail en bij Grinta ervaar je deze mindset in alles. Kortom, de perfecte match voor mij."

IMG_0259.jpg

Elias Bracké

Badminton

"Te midden van mijn drukke schema van reizen en toernooien, kan ik altijd vertrouwen op Loes om me weer in topconditie te brengen. De Cube biedt de ideale mix tussen

recovery, preventie en prestatieverbetering enerzijds, maar dankzij de toegankelijke en chille aanpak van Loes kom ik ook altijd mentaal opgeladen buiten. 

Ik ben ontzettend dankbaar dat GRINTA deel uitmaakt van mijn medisch team!"

Schermafbeelding 2023-10-01 om 15.14.19.png

Tim Peeters

Marathon

"Dankzij Loes kon ik mijn droom om een PR te lopen in de Boston Marathon waarmaken. Haar doortastende behandelingen zorgden ervoor dat ik vrij was van pijntjes, waardoor mijn lichaam optimaal kon presteren én herstellen tijdens intensieve trainingsperiodes.

 

De onstpannen sfeer in de Cube en de persoonlijke aandacht van Loes gaven me bovendien de nodige mentale rust. Ik raad elke sporter die op zoek is naar optimale prestaties en welzijn dan ook aan Grinta Sportmassage op te nemen in hun routine."

bottom of page