top of page

Over Grinta

GRINTA is gelegen in hartje Leuven, de habitat van de student of ook wel het epicentrum van de topsportatleet. Bij GRINTA staat sportmassage centraal, maar GRINTA is meer dan dat. GRINTA biedt een uniek concept aan waar manuele behandeling verder kijkt dan enkel sportmassage. GRINTA is ook taping en dry needling met de nodige manuele kinesitherapeutische technieken en insteken (klinisch onderzoek, mobilisaties, tracties, ...). Indien verdere doorverwijzing noodzakelijk is, staat GRINTA in nauw contact met specialisten

Hallo

Ik ben Loes,

geboren en getogen in Leuven en sinds 2021 zaakvoerder van GRINTA sportmassage en sportkinesist van recreatieve tot elite-atleten, o.a. bij OHLeuven Women Super League, Team Belgium Lifesaving, ...

Ik ben al van kleins af aan gepassioneerd door sport en speelde verschillende sporten op competitief niveau, o.a. basketbal bij de eerste ploeg van Leuven.

Ik prijs mezelf gelukkig dat ik met atleten van verschillende niveaus en disciplines kan werken.

 

Met GRINTA bied ik een manueel behandel- en denkkader aan, zeer hands-on. Een on-table therapy, met een focus op sportmassage, waar atleten ook terecht kunnen voor fysisch-medische check-ups en behandeling van blessures.

 

Dit allemaal op een unieke plek in centrum Leuven, The Cube. 

 

The home of athletes.
The home of champions.

Tot in de Cube!

  • Instagram
  • Facebook
IMG_3988_edited.jpg

Hanne Claes

Belgian Cheetah

"Loes is mijn vaste kinesist en ze kan werkelijk alles. Naast de wekelijkse sportmassage kan ik bij haar terecht voor manuele therapie, blessurepreventie, dry needling en sport-specifieke (revalidatie)

oefeningen.

 

Loes is mijn vertrouwenspersoon, luisterend oor en gaat mee opzoek naar oplossingen. 
De communicatie tussen Loes, mijn sportarts, coach en podoloog verloopt altijd heel vlot waardoor iedereen direct op dezelfde lijn zit. In topsport telt elk detail en bij Grinta ervaar je deze mindset in alles. Kortom, de perfecte match voor mij."

Elias Bracké

Badmintonspeler

"Te midden van mijn drukke schema van reizen en toernooien, kan ik altijd vertrouwen op Loes om me weer in topconditie te brengen. De Cube biedt de ideale mix tussen

recovery, preventie en prestatieverbetering enerzijds, maar dankzij de toegankelijke en chille aanpak van Loes kom ik ook altijd mentaal opgeladen buiten. 

Ik ben ontzettend dankbaar dat GRINTA deel uitmaakt van mijn medisch team!"

Tim Peeters

Marathonloper

"Dankzij Loes kon ik mijn droom om een PR te lopen in de Boston Marathon waarmaken. Haar doortastende behandelingen zorgden ervoor dat ik vrij was van pijntjes, waardoor mijn lichaam optimaal kon presteren én herstellen tijdens intensieve trainingsperiodes.

 

De onstpannen sfeer in de Cube en de persoonlijke aandacht van Loes gaven me bovendien de nodige mentale rust. Ik raad elke sporter die op zoek is naar optimale prestaties en welzijn dan ook aan Grinta Sportmassage op te nemen in hun routine."

bottom of page